Wie zijn wij?

THE PET CHANNEL, aanbieder van diensten rond dieren, is de partner voor baasjes en anderen die thuis zijn in de wereld van de gezelschapsdieren.

Van opleidingen voor iedereen die professioneel met gezelschapsdieren bezig is tot informatie voor baasjes, van communicatieve ondersteuning voor professionals tot persoonlijke begeleiding van eigenaars… Deze dienstverlener in België en Luxemburg staat garant voor begeleiding op maat voor een vlottere integratie van gezelschapsdieren in het dagelijkse leven en een versterking van de voordelen voor de maatschappij.

Het concept “THE PET CHANNEL” werd in 2007 in het leven geroepen door KALYO BVBA. Momenteel is het de drijvende kracht achter allerlei kanalen voor diensten om samen te streven naar een verhoging en versterking van het dierenwelzijn met respect voor de behoeften van elke soort.

Een dynamisch team staat tot uw beschikking om u te begeleiden bij uw dienstverlening en de dagelijkse omgang tussen baasje en gezelschapsdier te helpen verbeteren.

 

Honden, katten, vissen, konijnen, fretten, vogels ...

Honden, katten, vissen, konijnen, fretten, vogels: huisdieren in alle soorten en maten zijn in onze huidige samenleving onmisbaar geworden. Ze betekenen voor hun eigenaars liefde en geluk en creëren voor de spelers van de sector een steeds groter wordende markt.

De behoeften aan diensten en ondersteuning voor bezitters van huisdieren worden in die context steeds duidelijker en specifieker. Daar zijn de spelers van de sector zich goed van bewust en ze werken dan ook elke dag aan een uitbreiding van het assortiment beschikbare diensten.

Er wordt collectief gestreefd naar een groter dierenwelzijn door een betere integratie in de maatschappij, een beter begrip van de behoeften van de verschillende diersoorten en van de manieren van samenleven met de mens.